Al een paar daagjes in Australia!
Door: Shiva
Blijf op de hoogte en volg Shiva
28 September 2004 | Australië, Sydney
De organisatie had een heel druk schema voor ons verzonnen, dus ik zie dit net pas allemaal!!
Het is hier echt nog steeds geweldig!!
Zal ff beginnen bij de eerste dag hier..
Meteen het OperaHouse en de HarbourBridge gezien natuurlijk.
At night een etentje met de hele groep (100backpackers) bij DarlingHarbour!
Heel mooi uitzicht over de haven met alle lichtjes en hoge gebouwen.
Moet wel zeggen dat ik Sydney op NewYork vind lijken, die gebouwen, de straten en die parkjes!
Echt heerlijk hoe relaxed iedereen hier ook is!
De jet-lag viel hartstikke mee!Had alleen een beetje last van dat ik het gevoel had dat ik heel de tijd op een boot stond. En ik was niet de enige.
Sinds ik hier ben heb ik alleen maar energie!
Maar bij dat etentje ffies 2 wijntjes genomen en die werkten wel meteen!
En de alcohol hier.. Ze kennen geen witte Martini!! En in de uitgaansgelegenheden kent men alleen maar droge,witte wijn.. Geen zoete, hihi!
Weinig geslapen de eerste nacht, door het feesten natuurlijk en we moesten vroeg op om de hele dag door de stad te lopen en wat dingen te regelen.Na het geregel zelf verder de stad bezichtigen en at night naar een boorfeest geweest.
Die boot vaarde dus door Sydney, maar daar hebben we niet veel van gezien aangezien de alcohol gratis was!
Die dag daarna had de organisatie eenzelfde boottocht voor ons gefixt!
Nu wel alles gezien!
Ze hebben hier een groot Aquarium, ook nog ingeweest! Visjes!!
Later gingen we met een groepje pannekoeken maken!!
En vroeg slapen, want de next day moesten we weer vroeg op om naar de BlueMountans te gaan!
Echt ssooo mooi, zo groot, die verte, echt inmens!!
Zijn helemaal naar beneden gelopen en ik heb geen hoogtevrees, maar daar toch wel een klein beetje hoor.
Maar echt zo mooi, die natuur en watervallen!
En warm dat het was!!
De ThreeSisters nog gezien en natuurlijk de kangaroos!!!
Kan je gewoon in een soort parkje, wel in de BlueMountans, gaan zitten en daar huppelen ze gewoon langs je!
Men zit daar ook gewoon te picknicken en bbqen!
Toen we terug kwamen bij het hostel ff snel douchen en naar de bbq!
Was er een IersePub waar een grote nigro optrad, geweldig was 'ie!
Heb er wel een uur voor moeten lopen en een uur voor in de rij gestaan..
Maandag, gister een afscheidsfeest.
Iedereen voor het laatst bij elkaar van de hele groep. Iedereen gaat nu zijn eigen weg. Was op een groot dakterras aan GooceeBeach! Daarna gekeken voor een ander hostel, want vanochtend moesten we eruit. Het hostel waar we tot nu toe inzaten was heel netjes en vlak bij het centrum, alleen ff door HydePark. Het nieuwe hostel is een half uurtje lopen van de city.. Maar ziet er wel veel gezelliger uit!
Alleen stinkt het een beetje en is het een beetje vies, maar wat wil je voor 50 dollar voor 3 nachten!
De stand van zaken op dit moment nu ik achter de computer zit..
Slapen nu 3 nachten in dat nieuwe hostel met 6 andere van de groep. Ff alles laten bezinken. Er zijn een paar leuke mensen die ook de richting opgaan die ik wil, dus dat gaan we ff fixen. Drie daarvan hebben een auto, dus rijden ik en een meid waar ik veel mee omga (Dafne) mee naar BaronBay!
Dat word of deze vrijdag of volgende week dinsdag.. We hebben met 4 mensen een gaaf hostel aan het strand (BondiBeach) geboekt voor het weekend.. Maar als er mensen eerder weggaan doen we dat! Dat zien we nog wel. Ow!!!! Kom ik hiet in de supermarket.. De eerste drie paden, drie hele gangpaden vol met chocolat!!! Paradise!!! Hihi!
28 September 2004 - 07:53
Pa:
Ha meisje!
Geweldig die foto's en je verhalen!
En natuurlijk leuk voor iedereen op deze manier je belevenissen op 't kangaroe-eiland te volgen!!
Blijf genieten (wij missen je wel !!!!!) en goed op jezelf passen.
Kusjes, ik mail je.
Pa -
28 September 2004 - 07:53
Rosalie:
Shiva en het niet over chocola hebben, dat kan dus niet, haha... Zo zie je maar weer...
Enne, jaja, veel reacties had je al! Je hebt fans!! :-P
Wat heb je al veel leuke dingen gedaan!!
Blijf schrijven he? Ik lees graaaaag mee!!
xx Rosalie -
28 September 2004 - 08:46
Marieke:
Wat gaaf dat je het zo naar je zin hebt! Die foto's zijn echt geweldig!! Superleuk deze site, ik wil nog veeeeeel meer foto's zien hoor. Heel veel plezier nog en ik mail je xxx Marieke -
29 September 2004 - 11:17
Ronald:
Hai Shivaatjuhhh,,
Erg leuk om te horen dat je het naar je zin hebt Down Under.. Ook fijn dat je al vriendjes en vriendinnetjes hebt gemaakt.. Ik ben eigenlijk wel een beetje jaloers dat ik hier zit en jij in dat mooie Australie.. Ik kijk al naar je volgende mail en pictures uit...
Dikke Kuz RoW -
30 September 2004 - 09:30
Esther:
Hai dwergje! Probeerde je gisteravond te bellen maar het lukt niet echt, dus probeer ik het vanavond weer een keertje!! Ben blij zoveel van je te horen, dikke sunchi esther ****