Het regent.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Shiva Jabaaij - WaarBenJij.nu Het regent.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Shiva Jabaaij - WaarBenJij.nu

Het regent..

Door: Shiva

Blijf op de hoogte en volg Shiva

18 Oktober 2004 | Australië, Sydney

Echt waar het regent.. Het is al 2 dagen bewolkt en sinds gisteren regent het.. In SufersParadise! Heb 3 foto's erop gegooid, kan niet meer erop doen.. Moet dan gaan betalen en die procedure duurt eventjes, dus moeten we nog ff wachten. Maar uitleg bij deze foto's. De eerste is onderweg naar ByronBay genomen, dat is alweer fftjes geleden. De twee beestjes, ja die lizzard die kwam met me ontbijten en die snake lag vlak naast onze kamer buiten! Dat was in een hostel in ByronBay met alle leuke en minder leuke beestjes. Nu zitten we in een hostel met 18! mensen op een kamer!! En we hebben uno douche en toilet ineen, dus dat is elke keer vechten! Dus als je nodig moet plassen moet je het ophouden of beneden gaan. Maar het is een goedkoop hostel! En het is wel gezellig op zo'n grote kamer. Vooral als je lekker lig te slapen en mensen komen je wakker maken om hun avondje stappen te vertellen aan je! Hihi!! En veel Jappers dat hier zijn en veel Duitsers. Vrijdag zijn Dafne en ik naar Dreanworld geweest. Het is een soort attractiepark, dierentuin en zwembad ineen. Lieve koala's gezien en kangeroos gevoerd. En als afsluiting van de dag, waar ik me al de hele dag op had voorbereid.. Een 400meter hoge paal, met 2 attracties. De eerste waar we ingingen was een karretje waarin je echt werd afgeschoten! Van 0 naar 160km per hour zo die paal op. Wel eerst recht zeg maar en dan zo schuin omhoog. En dan hang je bijna boven aan die paal en sta je ff stil en weer keihard terug. Snappie?! Die was nog te doen en best leuk. Maar de tweede.. Zit je in een bank met 10 mensen naast elkaar, ga je langzaam omhoog. Hang je op 400meter hoogte kan je ff genieten van het uitzicht en dan.. Laten ze je gewoon vallen, een soort vrije val, alleen dan in een bankje! It scared the shit outta me! Toen we beneden waren zat ik helemaal te shaken! Was niet leuk.. En het Australische BigBrother huis stond daar, mocht je in en erachter kijken waar de camera's hadden gestaan, was wel gaaf om te zien. Zaterdag gingen we werk zoeken, maar dat was niet veel.. Je moet echt je cv hebben, dus heb ik die net ff op deze compu getikt. En dan gaan we zo weer ff verder kijken. Aanstaand weekend heb je de Indy, dat is soort formule 1 ofzo en daar vragen ze veel mensen voor. Dus ff proberen hey! Gister lekker relaxed en nix gedaan. Beetje door de stad heen gelopen, heerlijk! Gisteravond uitgeweest, is wel anders hier.. Wel leuk, maar anders als thuis.

• 18 Oktober 2004 - 07:57

Pa:

Hoi meisje!
    Leuk verhaal weer. (Tuurlijk)
    Alleen dat 'Drill, Dreun en Kreunworld' lijkt me niks!
    't Weer, 't werk, komt allemaal wel goed joh. Blijf aan je denken, mail je nog!!
    xxx - pa :)

• 18 Oktober 2004 - 10:40

Marv:

Gelukkig vermaak je je lieverd. Zijn leuke verhalen om te horen.

Veel plezier en een Dikke kus

• 19 Oktober 2004 - 06:25

Peter En Sandra:

Haai Shiva,
    Fijn om te horen dat het goed gaat en je het zo naar je zin hebt.
    GENIET ERVAN !!!!!
    Liefs
    Peter en Sandra

• 20 Oktober 2004 - 11:13

Esther Klaus:

He Shiva, weer een leuk verhaal. Ik begrijp dat je je uitstekend vermaakt en daar gaat het uiteindelijk ook allemaal om! Groetjes Esther en ook van de rest natuurlijk!

• 20 Oktober 2004 - 15:10

Esther & Dushi Ronald:

Hi apie! Hoe is t? K heb je een mail gestuurd! Laat je effe weten of je m hebt gehad!? Have Fun! Sunchi's van esther & ronald

• 24 Oktober 2004 - 21:24

Remco:

Geweldig om te lezen wat je allemaal meemaakt! Ik hou deze site in de gaten! Leuk om te zien dat mensen ook gewoon doen wat andere alleen maar roepen! Gewoon vertrekken uit nederland en op avontuur gaan!

Remco