Weer wat foto's!
Door: Shiva
Blijf op de hoogte en volg Shiva
15 November 2004 | Australië, Noosa Heads
15 November 2004 - 20:47
Rosaliedje:
Heej, heb je toevallig nog een persoonlijke fotograaf nodig? ;-P -
16 November 2004 - 00:14
Manon:
Naast een boek uitgeven kun je misschien ook een nieuw "handleiding" maken over Australie met al die mooie foto´s.
Manon -
17 November 2004 - 14:06
Esther Klaus:
Hi Shiva, weer superleuke foto's en je stond er goed op hor met het surfen. Die verkeersborden zijn daar zeker te weten veel leuker dan hier! Kan je niet zo'n koala mee naar huis smokkelen? Echt lief hihi... Nou veel plezier nog DOEI! xxxEsther -
17 November 2004 - 14:55
Lamin:
hey!!!!shiva long time hoe bevalt het daar zo te zien goed dus he zie ik aan je foto's nou alvast harstikke veel plezier daar he en geniet er een beetje van he hier is het echt zwaar kut en saai haha okey see yaaaa ciao ciao -
17 November 2004 - 21:48
Arina + Sean:
Hoi Shiva,
Steeds weer genieten we van je verhalen en foto's
Trouwens Sean wil je surfboard wel komen dragen. Geef maar een seintje.Veel plezier nog.
Doei XXXXXX -
20 November 2004 - 01:56
Franco:
ola shiva, gelukkig heb je het daar flink naar je zin. maak er het beste van en laat ons lekker genieten xx f -
22 November 2004 - 20:55
Aisha:
heej het duurde even maar ik ben dan eindelijk op je site, het ziet er echt super uit en ik wou echt dat ik ook daar was het is hier namelijk niet bepaald warm. ik kom snel weer kijken en veel plezier!!! babai kus