Indy - Reisverslag uit Sydney, Australië van Shiva Jabaaij - WaarBenJij.nu Indy - Reisverslag uit Sydney, Australië van Shiva Jabaaij - WaarBenJij.nu

Indy

Door: Shiva

Blijf op de hoogte en volg Shiva

25 Oktober 2004 | Australië, Sydney

Ever heard of Indy!? Nope..??? Me neither, till now. Autoraces!! Hier door SurfersParadise. En veel werk, dus bellen en langsgaan en yep you on. Yeah, on the nightshift for 5 nights! Van 8 uur 's avonds to 7 uur 's morgens!! AAAHHHH! Gelukkig was vannacht mijn laatste! Thank God, want het was echt hard werken. Vier nachten hebben we gestofzuigerd.. De eerste avond vond ik natuurlijk leuk, je komt op plaatsjes, tribunes, mediaruimtes dat soort things waar je normaal nooit kom. Dat is wel leuk, maar om bijna de hele nacht te stofzuigen.. Drives you crazy! En ik heb nu ook gewoon blaren op mijn handen! Zou je er ook eelt van kunnen krijgen?? Het begon al wel zo te voelen. Containers legen, offices schoonmaken. En vannacht de laatste dus moesten we alle rubbish van de straat halen. Eindelijk wat anders, maar heel de nacht bukken.. My back! En mijn voeten deden zeer en mijn benen.. En dan kom je 's morgens terug in je kamer met ondertussen 20 mensen. Die staan dan allemaal op en gooien met de deur enzo.. Dus slaaptekort.. Maar we hebben het overleeft! Leuke ervaring, toch wel! Maar het mooiste van alles was, waar ik me dan ook al de hele nacht op verheugde.. De terugloop naar het hostel over het strand!! Lekker vroeg in the morning, heerlijk!! Het was ongeveer 45 minuten lopen. En de mensen met wie ik werkte, waren van die locals uit de omgeving van Brisbane. Wel leuk, maar moeilijk te verstaan. En alleen maar kerels. Dafne en die 2 kerels waar we de hele tijd half mee samen reizen, ja die??? Stanley en Jeroen, ze waren er ook bij in de BlueMountains en in ByronBay. Zij hadden dus de dayshift in het weekend. Dus liepen we elkaar elke keer mis. Maar het voordeel daarvan is weer wel dat we het hostel alleen op mijn naam hadden staan. Dat houd dus in bij Dafne en mij dat we samen in uno bed slapen en dat scheelt dan de helft van de prijs. Want als ik 's morgens terugkwam ging zij eruit. Slim bedacht hey!? Hihi! Van de week overdag nog ff naar een race geweest, echt gaaf! Dat geluid alleen al! En ze dan op de foto nemen, beetje moeilijk. En dan lig je lekker aan het strand, hoor je ze op de achtergrond blazen, schiet er ineens boven je in de lucht een vlam uit een straaljager, vliegen er helicopters laag over en gewoon tussen de gebouwen door en worden er teksten in de lucht geschreven! Echt gaaf!! Hadden we van de week een surfboard gehuurd. Komen we op het strand, een stroming... Dus dat schoot niet op, jammer.. Surfen!! Vanavond waarschijnlijk op het strand slapen!! Sunrise!! Morgen gaan we naar Brisbane, kijken hoe het daar is. Oooowja.. Heb ik de was gedaan, eindelijk! Was een heel gedoe.. Doe je het in de wasmachine, gooi je het in de droger en dan verwacht je wel dat het de volgende ochtend droog is. Toch!!? Maar nee.. Nog zeiknat en omdat het dus de hele nacht nat was is het weer gaan stinken! Dus naar de receptie, veraal gedaan. Krijg je het geld ervoor weer terug. Dus de volgende dag weer opnieuw in de wasmachine, in een droger gedaan die het wel doet. En dan verwacht je dat de volgende ochtend alles droog is en er nog inzit!? Nou, het was nu wel droog, het stonk niet meer, maaaarr.... Is nu gewoon mijn Replay broek weg en een handdoek!!! Gestolen!! En dan?! Weer naar de receptie, overal zoeken, weg! Helemaal weg! Stelletje gekken!

• 25 Oktober 2004 - 07:21

Pa:

Hoi little working girl!
    Kom nou naar huiiihuis!!
    Je kamer (overdag) stofzuigen, agjoh zo gedaan!
    Zonder spierpijn.
    Heerlijk bed, kamer voor jouw alleen, en je raakt geen kleding kwijt!! OK? Laat even weten hoelaat je aankomt op Shiphol!

(kijk je wel uit, meisje.
    veel plezier hé)

Kusje - Pa ;)

• 25 Oktober 2004 - 09:22

Ronald:

shiva heeft gewerkt
    shiva heeft gewerkt
    ratatata
    Heel goed van je shiva.... Indy ja ik wist al wat het was shivaatje..
    wel heel erg leuk hoor, ben nog steeds jaloers op je.. ik heb trouwens nog geen werk hoor,, alleen via oproep!! maar ben blij dat je het naar je zin hebt en tjah kut dat je broekie is gestolen!! ach joh dan koop je gewoon zo'n australische baggybroek, maybe kan je dan nog een leuke australische aan de haak slaan :D.. Mis je wel hoor kleintje.. maar blijf voorlopig nog maar lekker in het mooie landje, waar de kangaroes om je oren vliegen..
    kus Ronald

• 25 Oktober 2004 - 13:56

Rosalie:

Heeej!!
    Drukdrukduk geweest daaro,lees ik!! Dat was dus weer even het harde leven, haha :-P
    Ben blij dat je het nog steeds naar zin hebt... En als je die diefies te pakken hebt: killll themmm!! ;-)
    xx Rosalie

• 26 Oktober 2004 - 13:54

Lucia:

Hoi Shiva!
    Zo te zien heb je het best naar je zin. Wel effe anders als etos hè!
    Nou, doe voorzichtig en kijk uit!!
    groetjes van luce

• 26 Oktober 2004 - 18:31

Manon:

Dinsdag, ik was bij de etos op de Hoogstraat,in Rotterdam om er te werken. s`ochtends containers aannemen, daarna alles afstapelen in dollys doen en uitpakken maar!De hele dag niets anders gedaan, ik heb gewoon blaren op mijn handen. Maar ik ben HELAAS mijn etos outfit niet kijtgeraakt.... Blijf genieten en have fun!!!
    Groetjes Manon

• 26 Oktober 2004 - 21:15

Mama:

lieve shiva
    was heel blij met je telefoontje was een echte opkicker om weer eens lekker gezellig met je te praten op zulke momenten mis ik je wel hoor en hoop ik dat je echt niet al te lang weg blijft
    kusjes mama

• 27 Oktober 2004 - 10:17

Je Vriendinnetje:

Hi Kleintje! Leuk leuk hoor al die verhalen en ik maar hard leren hier in Nederland ;-). Mis je al een beetje hoor kleintje! Maar vind het echt leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt daar, had niet anders verwacht eigenlijk natuurlijk! Veel plezier, kijk uit en denk nog eens aan mij he!! Sunchi van Esther!!!!
    Ow ja en uhm... probeer je steeds te bellen maar t lukt niet, ga t van de week ff uitzoeken!! XX

• 27 Oktober 2004 - 11:50

Weekendmoeder:

hallo meissie leuk verhaal weer fijn dat je het zo naar je zin heb houden zo alles er uit halen wat er in zit tenslotte heb je een jaarticket al missen we je hier wel natuurlijk groetjes ook van piet xxx sjaan

• 29 Oktober 2004 - 04:55

Iemand Van Vakkie QQ:

Ha die Shiva...
    Ik heb van Marieke van je reis en deze site vernomen en wilde even kwijt dat we je al een tijdje niet meer in de kuip hebben gezien maar dat het nu wel goed gaat met ons cluppie.. dusssssss-)))))..haha
    Maar uh...heel veel plezier nog daar down under(al lukt dat zo te zien wel)en de groetjes.... wie o wie?!?